Politika

Ez aztán a vegyesfelvágott! Politika, közélet, megélhetés, közlekedés és minden féle más nyalánkság. Ami engem foglalkoztat. Az életből kiragadott pillanatok.

Friss topikok

  • Rodimus Prime: Ja, és Te Kortez kaptál 68e forintos végelszámoló számlát a Gázművektől? Én igen, és nincs 50 nm a... (2008.02.16. 13:46) Anyagi nehézségek
  • Rodimus Prime: Ennek nagyon örülök, hogy ez volt a cél. De akkor a tisztogatási folyamatot nem szabad abba hagyni... (2008.02.08. 15:19) Főnixnek!
  • Rodimus Prime: Bicikli! Na az még egy érdekes eset. Persze velük sincs semmi bajom, de azt tuti, hogy 90%ban ők s... (2007.10.23. 20:46) Közlekedés autóval

Linkblog

HTML

Emberek, akik leszarják a másikat...

2007.10.31. 21:12 | Rodimus Prime | Szólj hozzá!

...pontosan ez jellemzi a mai világot. A nagy leszarás. Nem foglalkozunk a másikkal, csak Nekünk legyen jó, Nekünk legyen meg minden, akkor és ott ahol éppen Nekünk jó. A többi le van szarva!
Röpke szösszenetek az életből, ami ide vág:
Hangos tevékenység folytatásának szabályai, pl egy lakóházban - hétfőtől, péntekig 8-20ig, szombaton 8-14ig, és vasárnap KUSS!!!
Na ez nem mindenkinél divat! A többi lakó leszarása inkább sikkes.
Mostanában anyukámnál sokat időzök, mivel közel lakik, és imád unokázni. Nem is fosztom meg ettől a szenvedélyétől. Egy szép vasárnapi séta után felmentünk hozzá, és letettem a gyekőcöt aludni. Egyszer csak ssssssssrrrrrrrrhhhhhh-ssssssssssssssrrrrrrrrrhhhhhhhh...
Mi a szar ez??? Ki fűrészel vascsövet vasárnap? Természetesen az alattunk lévő lakást épp felújítják (megjegyzem a gondnok tulajdona). Nem kellett nekem több, lerongyoltam és megkértem (normális hangnemben) a kedves szakidanikat, hogy hagyják abba, egyrészt mert vasárnap van, másrészt, mert a gyerekem alszik! Abbahagyták! De miért kell ezért szólni?
Még egyszer hangsúlyozom VASÁRNAP!!!
Nem telt el pár nap, anyu meséli, hogy megint szólni kellett, mert este fél 9kor kopácsolásba kezdtem a melósok. Miután szóltak, még az igen tisztelt Gondnok hölgy volt felbaszódva, hogy "MÁR MEGINT SZÓLTAK!!!" Már megint? Tényleg? Nem tudom mit szólnál, ha én éjfélkor bekapcsolnám a furógépet és furkálnám vele a falat, mert épp akkor van rá időm? Nem is értem a felbaszódásának tárgyát!
Más sztori. Én egy kb 100 lakásos házban lakok, ami ritkaság ebben a kerületben. 100 lakó, az nagyon sok. Köztük több kisgyerekes család, idősek, fiatalok vegyesen. Mi a VII.-en azaz szinte, vagy pont a tetőn. A hatodikon egy kedves lakó kitalálta, hogy bebörtönzi a lakását, mert úgy érzi magát biztonságban. Hát tegye. Minden ablakra és a bejárati ajtajára rácsot szereltetett fel. Ezzel nem is lenne gond. A szaki ki is jött hozzá 2x is. Flex-el szomatonként reggel 8ra. Bár tudom korábban azt írtam hogy a szombat 8-14ig zajos nap, de most könyörgöm, tényleg csak szombat reggel 8ra tudta odarendelni a melóst? Csak ez az egy időpont volt mindkettőnek a jó, ráadásul két alkalommal is. Mindez nyáron volt, amikor az ember megdöglik a melegtől és nyitott ablaknál alszik. Hát mondhatom kurvára örültek a lakók, akik szombat reggel 8kor a flex hangjára keltek.
Más. Kéményfelújítás a fejünk felett. Semmi baj, meg kell csinálni. Napközben átmentünk anyuhoz (ez is nyáron volt) két hónapon keresztűl, mert nagy volt a zaj (bontás, tégladobálás, dübörgés) és a gyerek tutira nem aludt volna napközben. Aztán jött a nap és a munka vége. Mi hazajöttünk, de a lift egyenlő volt a hányással. Sittpor, sár, mocsok! Miért is nem lehet maguk után, a munka befejeztével kitakarítani a liftet? Na ez máig rejtély marad számomra. A házmesterünk meg csak sápítozott, hogy nem tud mit csinálni. Dehogyisnem!!! Nyomd a melósok kezébe a rongyot és takaríttasd ki velük a liftet! Ennyi! Egyes házaknál ezt miért tudják megkövetelni?
De ezek csak töredéke azoknak a számtalam példáknak, amik igazolják, hogy mennyire LESZARJUK a másikat!
Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de tuti van még és majd folytatom a sort!

Címkék: közösségi leszarom

A bejegyzés trackback címe:

https://megelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr14214682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása