Politika

Ez aztán a vegyesfelvágott! Politika, közélet, megélhetés, közlekedés és minden féle más nyalánkság. Ami engem foglalkoztat. Az életből kiragadott pillanatok.

Friss topikok

  • Rodimus Prime: Ja, és Te Kortez kaptál 68e forintos végelszámoló számlát a Gázművektől? Én igen, és nincs 50 nm a... (2008.02.16. 13:46) Anyagi nehézségek
  • Rodimus Prime: Ennek nagyon örülök, hogy ez volt a cél. De akkor a tisztogatási folyamatot nem szabad abba hagyni... (2008.02.08. 15:19) Főnixnek!
  • Rodimus Prime: Bicikli! Na az még egy érdekes eset. Persze velük sincs semmi bajom, de azt tuti, hogy 90%ban ők s... (2007.10.23. 20:46) Közlekedés autóval

Linkblog

HTML

az idei októberi ünnepségek

2007.10.24. 14:01 | Rodimus Prime | Szólj hozzá!

Na idén is túl vagyunk a 23-án. Az egész nem ért annyit, mint amennyire előre sokkolták a népet.
Nekem személy szerint a 22. nap sokkal "viccesebb" volt. Rettentő szar lehet a miniszterelnök  Úrnak, hogy egy ketrecbe kell állandóan zárnia magát akárhova is megy. Egy igazi "egyszemélyes" kis állatkertet csinál a város bizonyos részéből, ahol éppen tartózkodik, és Ő maga az állat benne! Rég volt már ilyen - ki tudja mikor - amikor a város utcáin rácsok, kordonok tömkelege sorakozik, és az ott lakók csak kártyával mehetnek haza. Ja, és még a személyes holmijukba is belevájkálnak a civil és egyenruhás rendőrök. Mondhatni fasza!
Csak az amit a tv-ben láttam már felbosszantot. Mi az, hogy a rendőr belenyúl a táskámba??? Nem "Kisbarátom", nem! Majd én kipakolok belőle neked. Te pedig ne matass a cuccaim között! Az én táskámba tuti nem nyúlhatott volna bele.
De természetesen azzal a sok fasza gyerekkel is tele van már a nemlétező f*szom. Rohadtul fel lennék csesződve, ha az én kocsimat borogatnák fel és gyújtanák meg. Tüntessél köcsög, de NE más kárára! Told oda a saját verdádat, és azt áldozd fel az igazadért. Nem értek én se egyet ezzel az egész kormányosdival, de azért nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő kifejezési módja a nem tetszésemnek.
Na de minden esetre, egész szépen túlestünk ezen az ünnepségen, idén nem kellett halálra aggódnom magam, hogy mi van a Kedvesemmel. Idén nem kellett a FIDESZ naggyűlés őrzésénél gázfelhőket beszippantania. Ja és még korábban is végzett a munkával. Ez is egy pozitívum. Csak hát szegénykém szarrá ázott.
Sebaj egy jó meleg fürdő csodákra képes.

A bejegyzés trackback címe:

https://megelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr70205948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása