Politika

Ez aztán a vegyesfelvágott! Politika, közélet, megélhetés, közlekedés és minden féle más nyalánkság. Ami engem foglalkoztat. Az életből kiragadott pillanatok.

Friss topikok

  • Rodimus Prime: Ja, és Te Kortez kaptál 68e forintos végelszámoló számlát a Gázművektől? Én igen, és nincs 50 nm a... (2008.02.16. 13:46) Anyagi nehézségek
  • Rodimus Prime: Ennek nagyon örülök, hogy ez volt a cél. De akkor a tisztogatási folyamatot nem szabad abba hagyni... (2008.02.08. 15:19) Főnixnek!
  • Rodimus Prime: Bicikli! Na az még egy érdekes eset. Persze velük sincs semmi bajom, de azt tuti, hogy 90%ban ők s... (2007.10.23. 20:46) Közlekedés autóval

Linkblog

HTML

Hirtelen jött szösszenetek 2.

2008.02.21. 20:54 | Rodimus Prime | Szólj hozzá!

Reklámok és egyéb mocskok

Mint a cunami, úgy söpör végig rajtam a mocsok, hazugság, és értelmetlen hülyeség, mikor a tévét nézem. Ha nem figyelnék oda, észre sem venném.

Egy autó reklám: „drágám, apa leszel” és a picsa hazaállít egy kocsival. Mitől egyenértékű egy autó egy gyerekkel. Jó-jó tudom, ez egy családi autó és tényleg lehet, hogy a nő terhes, de akkor miért a garázst festi ki a jövendőbeli apucijelölt, úgy mint egy gyerekszobát. Rém elvont egy reklám!

Lábgomba! Szupi-szupi-szupi. Ilyen jó csak egyszer történhet a lábával! Mi? Az hogy gombás a lábam, az miért jó. Tudom, ez a jó is, a kezelésre vonatkozik, de mégis, ahhoz hogy kezeljem, gombásodnom kell. Tehát ergo: nem jó!

Fair play! A másik kedvencem. Rögbi cuccba beöltözött egyének, átverekedik magukat a járdán. Fasza. Olyat is reklámozzunk, hogy az autós 2x3 sávon keresztül kerülgeti az oda nem illő gyalogost, mert nem a kijelölt átkelőt választja! De olyat is csinálnék, ahol GÁBOR az, aki megúszta a tilosba behajtást és parkolást, mert ő a főpolg.m. (ja persze 20 rongyra megvágták, aha.)

Az én álmomban is Te voltál öreg és SZEGÉNY! Fasza kis párkapcsolat, ehhez nem is fűznék hozzá többet.

Olimpia! Juj de jó. Tényleg 2020-ig nyomni fogjuk ezeket a reklámokat, nem kevés pénzért? Tegyünk érte! Én? Mit? Kezdjem el gyűjtögetni a téglákat a jövendőbeli sportpályákra. Szerintem, nem nekem, vagy más tévénézőnek kéne ez ügyben bármit is tennie. Akiket ez érint azok, biztos tudják mi a dolguk (vagy nem), a népnek minek reklámozzák 12 évvel korábban?

Pöttyös pont kettő! Tényleg orgazmusom lesz, ha megeszem, mert a reklámban a csávó úgy nyög, mint akit épp totálisan leszívtak. Undorító!

Az „eldördült a légpuska” esete. Ez a sztori már jó régen volt, azt hiszem kisgyerekek játszottak egy légpuskával, ami véletlenül „eldördült”, és megsebesíttette az egyik gyereket. Kedveskéim, hallottak már valaha eldördülni egy légpuskát? Nem! Azt a hang minden lehet, légyfingtól kezdve a csattanásig, de dörrenés semmi esetre sem. De a híradóban ez sokkal hangzatosabb, nem?

Kreált hazugságok. Ez sem aktuális, de érdekes. A Blahás kisfiú esete. Egyik héten a híradó és az egyéb más riportműsorok is azzal foglalkoztak, hogy a romái pszichológusok milyen faszán haladnak a kis sráccal kapcsolatban. (kerek egy hét leforgása alatt) Már szinte angyal gyermeket neveltek belőle, és juj de jó, mehet haza a szüleihez, akik már annyira, de annyira várják haza. (csak amíg hazánkban volt, addig nem várták) Majd a következő héten egy mondat erejéig megemlítette a híradás, hogy még a román hatóságok sem tudnak mit kezdeni a gyerekkel. Most akkor mi a fene van? Egyik héten így, a mások meg úgy.

Koktél dobálás. Ez is jó sztori. Valaki árulja el nekem, hogy miért olyan MSZP-s politikusokat támadnak meg, akiket azt sem tudom, hogy kicsodák. Életemben nem halottam ezeket a neveket. Ha valaki tényleg olyan indokkal dobálózik molotov-koktéllal, mert nem ért egyet bizonyos törvényekkel, akkor miért nem azt támadja, akit ez tényleg érintene. Ez is egy ócska, lejárató, kreált hazugság. Ráadásul, amit bemutattak fényképet, az a legszarabb, legsilányabb fényképhamisítás, amit valaha láttam. Ilyen nincs. Nem hiszem el.

Ja, a Magyarok Nyilai! Persze. Nem is léteznek. Ez is csak egy fantom "ellenség"!

Láttam nem is olyan rég egy filmet. Nem reklámozták nagyon, pedig rettentő jó és éredekes témát dolgoz fel. ’V’, mint vérbosszú. Ez a címe. Többször is megnéztem. Elgondolkodtató. Aki látta, az nézze meg újra, mert érdemes, aki nem az pótolja be és gondolkozzon el rajta. Szerintem a filmbeli jövőkép, kissé túlozva is, de tökéletesen megfelel, a mai Magyarország helyzetének. Sőt talán az egész világnak.


Szeretem, a reklámokat, ha azok tényleg jók, viccesek, ötletesek, de azok amik mostanában vannak, siralmasak. Egyébként csak azért nézem, mert a kislányom teljesen rákattant, de ez nálunk családi vonás. A nővérem lányának is, amikor kicsi volt 260 percnyi videó kazettája volt tele reklámokkal, amit órákig tudott bámulni és élvezni.

Címkék: közéleti szennyek

A bejegyzés trackback címe:

https://megelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr83349022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása