Politika

Ez aztán a vegyesfelvágott! Politika, közélet, megélhetés, közlekedés és minden féle más nyalánkság. Ami engem foglalkoztat. Az életből kiragadott pillanatok.

Friss topikok

  • Rodimus Prime: Ja, és Te Kortez kaptál 68e forintos végelszámoló számlát a Gázművektől? Én igen, és nincs 50 nm a... (2008.02.16. 13:46) Anyagi nehézségek
  • Rodimus Prime: Ennek nagyon örülök, hogy ez volt a cél. De akkor a tisztogatási folyamatot nem szabad abba hagyni... (2008.02.08. 15:19) Főnixnek!
  • Rodimus Prime: Bicikli! Na az még egy érdekes eset. Persze velük sincs semmi bajom, de azt tuti, hogy 90%ban ők s... (2007.10.23. 20:46) Közlekedés autóval

Linkblog

HTML

Üdvözlet Főnixnek!

2008.01.31. 20:48 | Rodimus Prime | Szólj hozzá!

Főnix-nek!

Először is, ezúton is szeretnélek üdvözölni! Örömmel értesültem arról, hogy új blog írásba kezdtél. (már meglátogattam azt is, és mindig vissza is fogok térni hozzá)

Említetted, hogy reklámozzuk blogodat. Nos én nagyon szívesen teszek eleget a kérésednek, mert úgy gondolom, hogy az írásaid fontos, hogy minél több, értelmesen gondolkodó emberhez eljusson.

Ezért hát, akit érdekel itt is közzé teszem (bár az én blogomat nem olvassák annyian):

www.fonix.blog.hu

Ígérem, más oldalakon is közzéteszem ezt a címet!

Volt szó arról is részedről, hogy ha esetleges témákkal tudunk szolgálni, és említésre is érdemesek, akkor nyugodtan megkereshetünk Téged azokkal. Hát igen volna egy pár. Sajnos jómagam nem nagyon tudok terjedelmesen írogatni, amikor erre időm volna, akkor már este van, és mivel szobák számában hiányt szenvedünk, így a gyerkőcöm nyugodt alvása érdekében, nem nagyon kopogtatom a klaviatúrát. De azért volna egy pár téma, amit szívesen boncolgatnék.

Egy párat szemezgettem: - Nem olyan rég történ egy csúnya eset, amiről némán hallgat a média, pedig elég nagydobra verte, amikor még aktuális volt. (most már nem az?) Ez pedig Csintalan Úr megverésének esete. Akkor nagyon felkapták a sztorit, sőt még a Magyar Gárdát is hírbe hozták az esettel. Mind addig témáztak a dolgon, amíg egy másik csoport magára nem vállalta a történteket. És ennyi! Nincs tovább! Miért? Miért kezdik ki folyton a Magyar Gárdát – és itt folytathatnánk a sort azzal a bizonyos olaszliszkai lincselés ügyének következményeivel is.
Én úgy gondolom, hogy a gárda nem tett semmi rosszat. Nem bántott fizikailag senkit.
Az egyik kereskedelmi televízió ma reggeli műsorában is az olaszliszkai lincselés kapcsán, próbálták meg felelősségre vonni Vona Gábort és vele együtt a gárdát. Megint csak azt kérdezem, hogy miért? Miért gondolják, hogy rettegésben tartják a „népet” a gárdisták? (én nem retteget tőlük.)  Felmérés alapján? Nem hiszek ezekben a felmérésekben, annyi féle van, és annyi témában, de engem még sose kérdeztek meg egyikkel kapcsolatban sem. Ki mér fel és mikor? Aki pedig fél a gárdától, annak szerintem, van is félni valója. Ez az én véleményem. Aki pedig azt mondja, hogy nincs Magyarországon cigánybűnözés, az hazudik.

Más téma. Egyre-másra mondanak le az MSZP-s politikusok. Elmennek, kilépnek, lemondanak. Miért? Netán ez már nekik is sok? Hová megy a mi kis „kedvencünk” Szetey Úr? Ez már nem az ő politikája? Ez ő már nem bírja elviselni? Elmehetne még egy pár kollégája is, nyugodtan!

Sőt, a ma esti Házonkívül c. műsor APEH-os vizsgálódásának témáját is jól kilehetne vesézni.

Kormányzati negyed, hát igen, az is egy jó kis téma lenne!

De van még jó pár mocsok amit ki lehetne tárgyalni. Az emberi nemtörődömség, a világ elkurvulása, a nép folyamatos és tudatos nyomorba süllyesztése, az emberek ellehetetlenítése, az oktatás, szakképzés tönkretevése, a baromi fontos széfek beszereztetése, a lényegről való állandó terelések… blablabla.

Na mindegy! A lényeg, hogy Te megint írsz és nem mondtad be az unalmast. Nem szabad hagyni, hogy belénk fojtsák a szót, semmilyen formába.

Szokták volt mondani, a költőnek a toll a fegyvere, hát Te valami féle XXI. századi költő vagy, de inkább író. Mert lehet hogy az olvasóid, akik kommentálják az írásaid, nagyon nagy szerepet töltenek be a blogodban, (és ettől jó egy blog) de ahhoz hogy komment legyen, ahhoz elsősorban blog kell.

Minden jót neked, és fél év múlva előre is egy kalappal a ....véghez!

A bejegyzés trackback címe:

https://megelhetes.blog.hu/api/trackback/id/tr32320110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása